06 52 45 50 48 info@homeostase.com

Ervaringen

Wat zeggen cliënten over mij en mijn behandelingen?

jouw lichaam en geest in dynamisch evenwicht

In mijn werk is er niets mooiers dan een cliënt, die met pijnklachten binnen is gekomen, met een grote glimlach weer te zien gaan. Een glimlach omdat hij/zij daadwerkelijk van de pijnklacht is verholpen. En ook voor in de toekomst weet wat hij/zij zelf kan doen om de klacht tegen te gaan.

Wil jij weten hoe zij mij en mijn behandelingen ervaren? Hieronder vind je een aantal ervaringsverhalen.

Na een half jaar tobben met nekpijn, die mij behoorlijk belemmerde in mijn dagelijkse bezigheden, werd ik door een vriendin op de praktijk van Aïscha gewezen. 

De eerste keer dat ik daar kwam was er ruim de tijd voor het in kaart brengen van de klachten en werd er door Aïscha goed gekeken naar de stand van het lichaam en welke spieren verkrampt waren. Na drie behandelingen was ik van de nekpijn af die een uitstraling was van verkrampte spieren op andere plaatsen. Niet alleen wordt er naar de klacht gekeken, heel uitgebreid, maar de rust, behandeling, de vriendelijkheid en het kijken en luisteren van Aïscha zorgen voor een behandeling die effect heeft. Met massage, bewegingstherapie, oefeningen en het aanprikken van spieren is er een ontspanning ontstaan die mijn hele gestel verbeterd heeft.

Patrice

Ben na lang zoeken voor mijn rug probleem bij Aïscha terecht gekomen via een kennis. Had al jaren last onder in mijn rug aan de binnenkant. Heb jaren bij de fysio gelopen en daarna nog bij de ostheopaat.  Bij beide kwam de pijn snel terug. Na de eerste behandeling bij Aïscha merkte ik al meteen duidelijk verschil.  Na een aantal behandeling is de pijn tot nu toe (2 jaar verder) niet meer terug geweest. Ze weet alles goed uit te leggen en is zeer bekwaam.

Kim

Ik ben 52 jaar en zelfstandig ondernemer.
Elke dag welke je als ondernemer niet kan werken kost geld.

Bij een aantal blessures in de afgelopen jaren heeft Aïscha mij behandeld zodat ik in binnen een korte(re) periode weer aan het werk kon.
Had ik hiermee blijven lopen had ik langere periodes niet kunnen werken en geen inkomsten gehad.

Van haar vakkennis sta ik elke keer weer verbaasd. Ook de oefeningen welke ik mee krijg na een behandeling zorgen elke keer weer voor verbetering.

Haar persoonlijke benadering en sfeer in de behandelruimte zijn kalm, overdacht en to the point! Soms pijnlijk, maar alles gericht op herstel en verbetering

Michel

Al zeker drie jaar ga ik op structurele basis naar Aïscha. Aïscha bezit een grote kennis van het menselijk lichaam en de verbindingen die erdoor heen lopen. Aïscha richt zich bij klachten niet op symptoombestrijding, maar past haar diverse kunde toe om de (pijn) klacht bij de oorzaak aan te pakken voor herstel. Dit zorgt ervoor dat klachten vaak veel sneller over gaan dan dat ik verwacht.  Naast kennis en kunde zorgt ze er ook voor dat ik geheel tot rust kan komen en  mijn lichaam een moment kan ontladen. Hand in hand met de bekwame professional die ze is, is Aïscha ook een warm en fijn mens.  Ik kijk elke keer weer uit naar mijn volgende bezoek. 

Anouchka

Na een jaar bij de fysiotherapeut te zijn geweest voor mijn nek en schouderklachten werd ik door mijn huisarts gewezen op de Homeostase praktijk van Aisha. Omdat ik al zo lang zoveel last en pijn had, heb ik snel een afspraak gemaakt. Aisha heeft de eerste keer enorm goed geluisterd en ging daarna met zachte hand aan de slag. Dat was een verademing na al het geduw en getrek van de behandelingen ervoor. Zij gaf me na afloop huiswerk mee en een klein balletje om zelf mijn spieren te kunnen masseren in de tijd tussen de behandelingen door. Het feit dat zij mij zelf actief liet helpen om mijn zere lijf te herstellen vond ik erg prettig. Na een week of 2 waren mijn klachten al veel minder! Wat een verschil met het jaar ervoor. Ik heb Homeostase al bij meerdere mensen aanbevolen. Aisha is een goede en bijzonder prettige therapeut waar ik af en toe nog naartoe ga voor onderhoud van mijn lijf. 

Wilma

Wil jij ook soepel en pijnvrij bewegen?

Stuur me een bericht

Of bel me op
06 52 45 50 48

Wil je teruggebeld worden?

1 + 4 =