06 52 45 50 48 info@homeostase.com

Werkwijze

Jouw lichaam en geest in dynamisch evenwicht

Dit kan je verwachten van de behandelingen

Tijdens opdrachten en behandelingen staat mijn voice-mail aan.
Als je een bericht achterlaat, bel ik je terug!

Soepel en pijnvrij bewegen

1e afspraak
De 1e afspraak duurt ongeveer 90 minuten. Deze afspraak is een combinatie van een uitgebreide intake, onderzoek, opstellen van een behandelplan, de behandeling, uitleg van oefeningen en bespreken van tips/adviezen om weer soepel en pijnvrij te bewegen.

Vervolgafspraken
Een vervolgafspraak duurt ongeveer 60 minuten. De 2e en 3e afspraak worden in de 2 opvolgende weken ingepland. Tijdens elke afspraak evalueren we de voortgang. Op basis daarvan bespreken en plannen wij samen de voortgang.

Zelfredzaamheid
Ik ben een groot voorstander van zelfredzaamheid. Ik help jou graag zo zelfstandig mogelijk met jouw klacht(en) aan het werk te gaan.
Je krijgt daarvoor oefeningen en veel tips mee zodat jij in de toekomst deze klacht(en) kan voorkomen.

#Behandelingen
Helaas kan ik je niet van te voren aangeven hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit hangt van verschillende factoren af. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Samen met jou streef ik ernaar dat jij je zo snel mogelijk soepel en pijnvrij kan bewegen.

Pakket van 5
Dit pakket bestaat uit 5 behandelingen, die je vooraf betaald. Je krijgt een korting van
€ 45,-. De 1e afspraak duurt 90 minuten. De overige 4 duren elk 60 minuten.

 

 

Lekker in je vel

Intake
Voorafgaand aan de 1e massage neem ik een intake af. Wij bespreken dan de onderwerpen, die van belang zijn om een massage te ontvangen. Daar horen ook jouw verwachtingen bij. De intake duurt ongeveer 15 minuten. Deze krijg je er extra bij!

Massage
Na de intake ontvang je een massage van 60 minuten. Tijdens de massage heb je jouw ondergoed aan. Als ik spanning in jouw lichaam tegenkom, vraag ik altijd of je de druk aankan. Mocht ik het niet vragen, dan kan je natuurlijk ook zelf aangeven of je de druk veranderd wil hebben.
Na de massage drink je een glaasje water, kleed je je aan, evalueren we de massage kort en maken we eventueel een vervolgafspraak.

Pakket van 5
Dit pakket bestaat uit 5 behandelingen van elk 60 minuten, die je vooraf betaald.
Je krijgt een korting van € 35,-.

 

Kom jij voor het eerst
naar mijn praktijk?

Check-Up

Tijdens de Check-Up worden alle spieren en andere structuren (gewrichten, fascie,…), die een grote invloed hadden op een eerdere klacht, behandeld. We bespreken samen de voortgang en welke behoeften jij hebt. Tijdens de Check-Up krijg je ook tips, adviezen en (nieuwe) oefeningen mee. Eventueel herhalen we de eerder gegeven oefeningen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Pakket van 5
Dit pakket bestaat uit 5 behandelingen van elk 60 minuten, die je vooraf betaald.
Je krijgt een korting van € 35,-.

Wil je een afspraak maken?

Stuur me een bericht

Of bel me op
06 52 45 50 48

Wil je gebeld worden?

9 + 14 =