06 52 45 50 48 info@homeostase.com

Massages

Ik pas deze massages toe om
jou lekker in je vel te laten zitten!

Jouw Lichaam en Geest in Dynamisch Evenwicht

Massage

Massage is één van de oudste geneeskundige behandelingen. Het stimuleert onder andere het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Tijdens het masseren, worden een combinatie van verschillende handgrepen toegepast: strijken, wrijven, kneden, drukken, ….

Massage heeft invloed op het gehele lichaam. Het verbetert de bloedsomloop en de stofwisseling in de weefsels.

Massage maakt je bewust van jouw lichaam. Het laat je voelen hoe jouw lichaam zich daadwerkelijk voelt, waar stijfheid, spanning en pijn aanwezig zijn. En natuurlijk ook waar jouw lichaam prettig aanvoelt.

Een massage ondergaan, geeft een gevoel van rust en ontspanning.
Dat werkt door op lichaam en geest!

Sportmassage

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Beweging zorgt ervoor, dat ons lichaam optimaal kan functioneren. Bijkomend voordeel: mentaal worden we er ook sterker door!

Wij hebben sport en beweging nodig!

Soms kan een training net te veel zijn geweest en raakt het (lichaam) of delen ervan te veel belast. Als het lichaam niet goed is hersteld, kan het tijdens de volgende training overbelast raken. En gevoeliger worden voor blessures. Sporten wordt dan meer afzien, dan dat er plezier aan beleefd wordt. In het ergste geval kan er niet meer gesport worden.

Sportmassage is gericht op het gezond houden van de sporter. Tijdens de massage wordt aandacht besteed aan de gebieden, die het meest belast worden tijdens de sport. De spieren worden soepel gemasseerd. Eventuele verhardingen en stijve spieren ontspannen zich weer en de sporter kan zijn/haar sport weer hervattten.

Sportmassage is niet alleen voor topsporters.
Iedereen, die sport (recreatief of op topniveau) kan het ondergaan

Ontspanningsmassage

Iedereen heeft het druk.
We hebben ook ontzettend veel te doen:
werk, gezin, sport, studie, filerijden, sociale contacten, …….

In tijden van drukte, stress, zorg en ook verlies vergeten we vaak tijd en aandacht aan onszelf te besteden. Onze aandacht is gericht naar buiten. Tijd tekort om aandacht te besteden aan wat we graag willen, aan wat we het liefste doen, aan onze (lichaams-)houding, voeding, rust, ….. We rennen maar door.

Door een massage kom je weer tot rust, wordt je weer bewust van jezelf, van je lichaam en van je gevoel. Door een massage wordt je direct geconfronteerd met je eigen lichaamsgrens en verplaatst je aandacht zich terug naar jezelf. De omgeving vervaagt even. Het evenwicht tussen je lichaam en geest wordt hersteld. En vanuit dat evenwicht ga je weer verder.

Tijdens de ontspanningsmassage wordt de spanning in je spieren zoveel mogelijk verlaagd. Hierdoor ontspant je lichaam, met als effect, dat je geest zich ook ontspant. Je wordt gemasseerd met olie van Volatile. Op de achtergrond speelt rustige muziek waarop je je kan laten meevoeren en even alles kan loslaten.

Een massage ontspant lichaam en geest

Wil jij lekker in je vel zitten?

Stuur mij een bericht of bel me op 06 52 45 50 48

Wil je teruggebeld worden?

15 + 8 =

Ik help je graag

N

weer lekker in je vel te zitten

N

meer rust in jezelf te vinden

N

in lichaam en hoofd te ontspannen

N

lichamelijke klachten te voorkomen

N

soepele spieren te behouden

N

weer de tijd te nemen voor jezelf